Invitation til Kvinder i bestyrelser

Invitation til Kvinder i bestyrelser

Dato: 30. september 2009 kl. 18:00
Sted: CBS, Solbjerg Plads 3, 2000 Frederiksberg, lokale SP216 DSB Aud
Arrangementet er for alle interesserede – både mænd og kvinder

Den 30. september afholder Female Navigators, med Moment Talent som sponsor, paneldebatten “Kvinder i bestyrelser”. Til arrangementet får du mulighed for at møde og stille spørgsmål til en række kvinder i toppen af dansk erhvervsliv om bl.a. bestyrelsesarbejde. Du kan også høre om de barrierer og myter, kvinderne møder i deres professionelle arbejdsliv.

Debatten vil sætte fokus på de udfordringer og gevinster, der er forbundet med at være et kvindeligt, professionelt bestyrelsesmedlem. Panelet består af professor på CBS, Majken Schultz, partner hos Kromann Reumert, Marianne Philip og en tredje deltager. Alle kvinderne er veletablerede i op til flere bestyrelser i Danmark.

Agenda for aftenen er som følger:

18:00 Introduktion
18:15 Kort og godt om bestyrelser
18:20 Debatten startes
18:50 PAUSE
19:00 Debatten fortsætter
19:30 Q & A
19:45 Networking
20:30 Arrangementet slutter

Moment Talent har sikret, at der bagefter vil blive tilbudt både drikkevarer samt godbidder. Vi håber dermed, at deltagerne vil benytte lejligheden til at få en uddybende snak med panelisterne samt networke med de andre ambitiøse mænd og kvinder, som vil være til stede. Der er kun 100 pladser til dette eksklusive event og deltagelse sker efter først til mølle princippet. For tilmelding tryk da venligst på nedenstående link. Hvis problemer med linket prøv da i stedet at trykke på ovenstående titel “Invitation til Kvinder i Bestyrelser” eller skriv en mail til femalenavigators@gmail.com, så sender vi en invitation med tilhørende link. Sidste tilmeldingsfrist er 25. september, 2009.

http://www.defgo.net/s.asp?id=1219621&c;=ZPX8XUV&l;=da
Med venlig hilsen,
Female Navigators

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.